whatsapp: 06 - 43 60 11 07      Mail: hallo@servicefabriek.nl

je eigen bedrijf starten

Er komt ontzettend veel kijken bij het opzetten van je eigen bedrijf. Ook wij zijn ooit starters geweest en weten dan ook wat er allemaal op je af kan komen. Wij hebben naast onze eigen voordelig geprijsde diensten ook een aantal diensten of producten van derden op deze pagina vermeld. Wij hebben persoonlijke ervaring met deze diensten en producten en vinden ze de moeite waard om te vermelden!

EIGEN DIENSTEN

Ik begin natuurlijk met mijn eigen diensten! Alles wat betrekking heeft tot het ontwerpen van je presentatiemateriaal zoals logo's, briefpapier, flyers en brochures kan ik voor je ontwerpen. Bijkomend voordeel: ik werk altijd met vaste prijzen. Op die manier weet je duidelijk van tevoren wat het gaat kosten: zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Ook voor je online presentatie in de vorm van een website of reclamebanners ben je bij mij aan het juiste adres!


algemene informatie

Als starter valt het niet mee om af en toe door de bomen het bos nog te zien. We've been there! Waar moet je aan denken, en wat moet je nu precies nog regelen?

Er zijn legio websites waar je al de informatie tegenwoordig kunt vinden. Makkelijk, snel en handig! Voor een compleet overzicht wat er bij komt kijken als je een eigen bedrijf opricht, kun je klikken op onderstaande button. Deze leidt naar de website www.ikgastarten.nl: een handige website die een hoop informatie duidelijk voor je opsomt.

Graag gedaan!


administratie

Eén van de belangrijkste onderdelen van je organisatie is je administratie. Je wilt immers ondernemen en geld verdienen, toch? Je administratie is iets wat gestroomlijnd en orderlijk moet worden bijgehouden: daar wordt uiteindelijk het geld verdiend. 

Ben je zelf administratief onderlegd, of heb je er een beetje verstand van? Top! Dan raad ik je aan om online software als Exact Online te gebruiken. Dit werkt makkelijk, snel en je kunt zelfs verschillende formats opmaken naar eigen stijl. 

Ben je nog zoekende naar een administratief persoon of kantoor? Dan heb ik een tip voor je! Klik op onderstaande button voor meer informatie.