whatsapp: 06 - 43 60 11 07      Mail: hallo@servicefabriek.nl

web optimalisatie

Het is de afgelopen jaren nog interessanter geworden dan voorheen om via het internet te gaan ondernemen. Een goede website is geen luxe-artikel meer, en ook Google is veranderd van een systeem waarin logge, statische websites met grote linkbuilding budgetten de dienst uitmaakten naar een slimme machine die gericht is op de persoonlijke, vakinhoudelijke specialist. Tegenwoordig komen de kwalitatieve websites met een ziel en met een hoge waarde boven drijven.

Ook jij persoonlijk gebruikt hoogstwaarschijnlijk zoekmachines voor het vinden van informatie, diensten en producten. Het is daarom een must voor jouw bedrijf om goed gevonden te kunnen worden. Daar waar het voorheen moeilijk, technisch, saai en met name lange-termijnwerk was om je website bovenaan in Google te krijgen, kun je tegenwoordig razendsnel sprongen maken: focus je simpelweg op de inhoud van je vak. Ondernemen vanuit je passie is vandaag de dag de sleutel naar succes op het internet!


hoe werkt het?

Je kiest een pakket dat bij jouw budget en wensen past. Bij elk pakket worden de pagina's gescreend op vindbaarheid in Google, en zullen waar nodig de teksten worden geoptimaliseerd. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw eventuele huisstijl en de doelgroep die de website moet aanspreken. Naargelang het pakket wat je kiest, wordt de website up-to-date gemaakt en beter vindbaar voor jouw doelgroep in zoekmachines.


wat kost het?

Misschien wel de belangrijkste vraag die je hebt: 'wat gaat het kosten?' Ik werk altijd met vaste pakketprijzen: zo kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan! Ik heb een aantal standaard pakketten samengesteld, zodat er altijd één bij je wensen en budget past. Uiteraard kan ik ook maatwerk leveren: neem dan even contact met mij op.

PAKKETTEN WEBOPTIMALISATIE

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.


SEO BASIC


Elke pagina geoptimaliseerd om beter door zoekmachines te worden gevonden. 


€19,95

per pagina


SEO PLUS


Elke pagina geoptimaliseerd om beter door zoekmachines te worden gevonden. 

Alle afbeeldingen en hyperlinks een prominentere rol geven in de vindbaarheid.


€29,95

per pagina


SEO COMPLEET


Elke pagina geoptimaliseerd om beter door zoekmachines te worden gevonden.

Alle afbeeldingen en hyperlinks een prominentere rol geven in de vindbaarheid.

Analyse voor- en na optimalisatie*


€249,95

voor gehele website

(max. 10 pagina's)

* Zo wordt duidelijk op welke punten de optimalisatie effect heeft gehad en waar verbeteringen moeten worden aangebracht. De verbeteringen zijn inclusief bij het pakket.

OPTIMALISATIE AANVRAGEN

Als je jouw website wilt laten optimaliseren, neem dan gerust contact op. Vrijblijvend kan ik je website bekijken en een passend voorstel doen. Niet iedere website heeft een uitgebreid pakket nodig, en als dit wel zo is zal ik dat uiteraard onderbouwen. 

Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden ik die graag voor je!