whatsapp: 06 - 43 60 11 07      Mail: hallo@servicefabriek.nl

WEBDESIGN

De grenzen tussen online en offline vervagen: we zijn meer online dan we denken. Via Facebook, Twitter, Skype, e-mail, Whatsapp, YouTube, blogs, apps en vele andere systemen zijn we constant ‘connected’ met het net en zodoende met de rest van de wereld. Het internet is niet langer een poort naar een andere wereld en daarmee een mogelijke een kans voor ondernemers op extra business:  het is een essentieel communicatie-middel geworden waar je als ondernemer niet omheen kunt. 

Niet iedereen heeft daarentegen een uitgebreide website nodig: soms is een intropagina met daarop je contactgegevens en een beknopte omschrijving van je diensten en producten meer dan voldoende. Anderen willen wellicht wel graag een informatieve, uitgebreide website met functies als een agenda, contactformulier en een fotogalerij. 

Ik heb een aantal standaard pakketten samengesteld, zodat er voor elk type organisatie en budget iets beschikbaar is.


hoe werkt het?

Je kiest een designpakket dat bij jouw budget en wensen past. Alle pakketten worden als kant-en-klare website aan je opgeleverd: je hoeft er zelf niets meer aan te doen! De website wordt op maat ontworpen waarbij ik rekening houd met jouw eventuele huisstijl en de doelgroep die de website moet aanspreken. 

Ik maak altijd eerst een ontwerp voor de website, waarop je mij van feedback kunt voorzien. Dit proces kunnen we een aantal keer herhalen waarna ik het goedgekeurde ontwerp ga verwerken tot daadwerkelijke website. Jij levert de teksten, foto's en bedrijfsgegevens aan. 


wat kost het?

Misschien wel de belangrijkste vraag die je hebt: 'wat gaat het kosten?' Ik werk altijd met vaste pakketprijzen: zo kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan! Ik heb een aantal standaard pakketten samengesteld, zodat er altijd één bij je wensen en budget past. Uiteraard kan ik ook maatwerk leveren: neem dan even contact met mij op.

 

WEBDESIGN PAKKETTEN

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. 


DESIGN BASIC


1 Domeinnaam en hosting (5GB incl. database + persoonlijke e-mail)

1 pagina (Homepage) - uniek ontwerp

Plaatsen van tekst (max. 200 woorden)

Plaatsen van bedrijfsgegevens


eenmalig

€ 99.-

daarna €80,00 per jaar*


DESIGN PLUS


1 Domeinnaam en hosting (5GB incl. database + persoonlijke e-mail)

5 pagina's - uniek ontwerp

Plaatsen van tekst en foto's

Plaatsen van bedrijfsgegevens


eenmalig

€ 499.-

daarna €80,00 per jaar*


DESIGN compleet


1 Domeinnaam en hosting (5GB incl. database + persoonlijke e-mail)

maximum van 25 pagina's - uniek ontwerp

Plaatsen van tekst en foto's

Plaatsen van bedrijfsgegevens


eenmalig

€ 899.-

daarna €80,00 per jaar*

* Het jaarlijkse bedrag van €80,- zijn de kosten voor de websitehosting en registratie van de persoonlijke domeinnaam.  

EXTRA'S

 Voor je website heb je misschien specifieke wensen die niet binnen het pakket vallen. Een aantal extra's staan hieronder vermeld, inclusief de prijs. De genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Omschrijving

Prijs excl. BTW                                                                         

Contactformulier

Fotogalerij

Fotobewerking

1 extra pagina (alleen bij Design Basic + Plus)

10 extra pagina's (alleen bij Design Plus)

€ 25,00- eenmalig

€ 45,00- eenmalig

€ 7,50- per foto

€ 7,50- 

€ 75,00- 


ONDERHOUD

De website van Design Basic en Design Plus kun je niet zelf bewerken wat betreft tekst en eventuele foto's. Soms wil je toch aanpassingen laten doorvoeren: daar ben ik je graag mee van dienst! Aanpassingen aan je website kan middels een onderhoudspakket, of je betaalt incidenteel voor de werktijd. Wanneer je regelmatig nieuwe teksten wilt toevoegen is een onderhoudspakket voordeliger.

Bij het Compleet pakket kun je ervoor kiezen om een onderhoudspakket af te sluiten, of dit zelf in handen te houden. In het laatste geval draag ik de website geheel over, en kun je zelf via gebruiksvriendelijke interface bewerkingen doen. 

Omschrijving

Prijs excl. BTW                                                                         

Incidenteel onderhoud (wijzigen of plaatsen van tekst en foto's)

Onderhoudspakket 1 (1x per maand, 1 werkuur totaal)

Onderhoudspakket 2 (2x per maand, 2 werkuren totaal)

Onderhoudspakket 3 (1x per week, 4 werkuren totaal)


€ 14,50 per 15 minuten

€ 45,00

€ 75,00

€ 120,00


WEBHOSTING EN DOMEINNAAM

Om een website op het internet te plaatsen heb je webhosting en een domeinnaam nodig. De webhosting is de ruimte die je krijgt op het internet waarop je website wordt geplaatst: iedere website maakt gebruik van een soortgelijke 'cloud' ruimte. Een domeinnaam is het "www.jebedrijf.nl" adres waarop je website gevonden kan worden.

Ik werk samen met een van de grootste webhosting bedrijven in Nederland die de beste prijs / kwaliteit-verhouding aanbieden op het gebied van webhosting- en design. Voor slechts EUR 80,- excl. btw per jaar heb je 5GB webhosting, een eigen domeinnaam, onbeperkt aantal e-mail adressen (info@jebedrijf.nl) en 1 database.

Wil je voor je website meerdere domeinnamen gebruiken? Geen probleem! Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van webhosting- en design. Voor specifieke vragen of een offerte op maat kun je altijd contact met mij opnemen. 

DIRECT JE WEBSITE BESTELLEN

Hopelijk heb je genoeg informatie op onze website kunnen vinden en mag ik binnenkort je bestelling tegemoet zien. Indien je nog vragen hebt hoor ik dat graag!