whatsapp: 06 - 43 60 11 07      Mail: hallo@servicefabriek.nl

huisstijl ontwerp

Ik  ontwerp huisstijlen die naadloos aansluiten op jouw logo en de uitstraling van je merk of bedrijf. Om tot een concept te komen voor de huisstijl kijk ik vaak even kort naar de visie en het eventuele logo die je als bedrijf of merk hebt. Zodoende kan ik dit scherp doorvertalen naar een huisstijl die dan goed tot zijn recht komt.

Ik heb een aantal pakketten samengesteld voor het ontwerpen van o.a. je visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.


hoe werkt het?

Je kiest een designpakket dat bij jouw budget en wensen past. Ik vraag je vriendelijk om het online bestelformulier in te vullen: hier kun je naast je gegevens ook eventuele wensen vermelden. Als je ook een logo pakket wilt afnemen, kun je dat gelijktijdig aanvragen via het formulier. 

Nadat ontvangst van jouw bestelling ga ik zo snel mogelijk aan de slag. Je krijgt meestal binnen twee werkdagen de eerste voorbeelden toegestuurd. Als je ook een logo pakket afneemt, ga ik eerst met het logo aan de slag. 

Als de keuze definitief is, ontvang je van mij via e-mail de factuur. Na betaling krijg je alle bestanden binnen één werkdag via de e-mail toegestuurd. 


wat kost het?

Misschien wel de belangrijkste vraag die je hebt: 'wat gaat het kosten?' Ik werk altijd met vaste pakketprijzen: zo kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan! Ik heb een aantal standaard pakketten samengesteld, zodat er altijd één bij je wensen en budget past. Uiteraard kan ik ook maatwerk leveren: neem dan even contact met mij op.

Het laten ontwerpen van een huisstijl kan al vanaf slechts € 79,- exclusief btw.

HUISSTIJL PAKKETTEN

Hieronder vind je een overzicht van de pakketten die ik aanbied. Bij ieder pakket staat vermeld wat is inbegrepen en wat je kunt verwachten. De genoemde prijzen zijn alleen voor het ontwerpen van de huisstijl: de eventuele kosten voor ontwerp van een logo komen hier nog bij. Indien je al een logo hebt, dient deze in hoge resolutie te worden aangeleverd. Als je één van onderstaande pakketten in combinatie met een logo-pakket afneemt, krijg je 10% korting op het huisstijlpakket. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.


DESIGN BASIC


Ontwerp 1 visitekaartje

Ontwerp briefpapier

Levertijd eerste voorbeelden 3 werkdagen*

.jpg + .pdf bestand€ 79.-DESIGN PLUS


Ontwerp 1 visitekaartje

Ontwerp briefpapier + enveloppe

Levertijd eerste voorbeelden 3 werkdagen*

.jpg + .pdf bestand

 


€ 119.-DESIGN COMPLEET


Ontwerp meerdere visitekaartjes

Ontwerp briefpapier + enveloppe

Levertijd eerste voorbeelden 2 werkdagen*

.jpg + .pdf bestand

Drukklare bestanden


€ 149.-


toelichting pakketten


ontwerpen

Bij ieder pakket is er één ontwerp van een visitekaartje en het briefpapier inbegrepen. Bij het Compleet pakket kun je een 2e visitekaartjes met andere persoonsgegevens kosteloos aanvragen. 

levertijd

* Ik probeer altijd de aangegeven levertijden aan te houden. Uiteraard kan het door drukte iets langer duren: in dat geval laat ik dat natuurlijk weten.

oplevering

Standaard worden er 3 formaten en 2 bestandstypen geleverd. Deze bestanden zijn geschikt voor toepassing op een website of gebruik in Office. Andere formaten en bestandstypen zijn tegen bijbetaling te verkrijgen.

losse bestanden

Het kan zijn dat bovenstaande pakketten niet helemaal aansluiten bij wat je nodig hebt. Ik heb een groot aantal losse diensten in mijn tarievenlijst vermeld. 

VEELGESTELDE VRAGEN


 Zijn er nog extra kosten aan het ontwerp verbonden?

Nee, je betaalt voor het huisstijl ontwerp de genoemde pakketprijs. Je betaalt alleen meer wanneer je extra's bestelt zoals een vectorbestand of de opmaak van een tweede visitekaartje met andere gegevens. Deze kunnen altijd worden nabesteld.


 Kan ik een extra visitekaartje met andere gegevens bijbestellen?

Ja, dat kan. Indien je voor een collega hetzelfde kaartje met andere persoonsgegevens wilt ontvangen, is dat geen enkel probleem. Ik breng hier eenmalig een extra bedrag van € €17.50 excl. BTW voor in rekening. 


 Wie heeft de rechten op het logo en de huisstijl?

Ik draag alle rechten op het logo, de huisstijl en het ontwerp daarvan over aan de opdrachtgever. Je kunt na oplevering dus alles met het logo en de huisstijl doen wat je wilt.


 Kan ik een geplaatste bestelling nog wijzigen of annuleren?

Na het plaatsen van je bestelling kun je altijd nog wijzigingen doorgeven. Ook het annuleren van je bestelling kan zonder verdere kosten totdat ik de eerste voorbeelden heb opgeleverd. Het annuleren van de bestelling na het toesturen van de eerste voorbeelden is helaas niet meer mogelijk, ik breng dan het volledige bedrag van de bestelling in rekening.


 Ik heb nog niet alle gegevens van mijn bedrijf. Kan ik wel al een bestelling plaatsen?

Vaak is bij startende bedrijven een aantal gegevens nog onbekend, zoals het Kvk- of Belastingnummer. Indien je toch graag alvast een ontwerp wil aanvragen, kan dit uiteraard. Ik werk op dat moment met nepgegevens, zodat je toch een goed beeld krijgt van de ontwerpen. Je kunt dan op een later tijdstip de juiste gegevens doorgeven, welke ik in de huisstijl zal verwerken. 


 Kan ik ook een huisstijl laten ontwerpen als ik al een logo heb?

Natuurlijk! Indien je in het verleden al een logo hebt laten ontwerpen of deze wellicht zelf hebt ontworpen, hoef ik dat niet opnieuw voor je te doen. We nemen dan het bestaande logo en gaan aan de slag met de huisstijl-onderdelen. Het is wel belangrijk dat jet het logo in voor mij bruikbare bestanden kunt aanleveren: dit kan een .pdf, .eps, .ai of .psd bestand zijn in hoge resolutie. Heb je deze bestanden niet? Neem dan even contact op met de ontwerper van je logo.

HEB JE NOG ANDERE VRAGEN?

Aarzel dan niet om via onderstaande button contact op te nemen!