whatsapp: 06 - 43 60 11 07      Mail: hallo@servicefabriek.nl

ONTWERPEN VAN DRUKWERK

In principe ontwerp ik alles wat je kunt laten drukken of bedrukken. Van flyers tot menukaarten, van bierviltjes tot banners. Dit alles valt onder de noemer 'Grafische vormgeving' en ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.

Hieronder vind je een klein overzicht van mogelijkheden en kosten. Indien je andere wensen hebt, maak ik graag een vrijblijvende offerte!

de prijs

Hieronder vind je de prijslijst van het laten ontwerpen van een flyer. Hierbij is het van belang welk formaat papier je wilt, op welke manier gevouwen en of je deze dubbelzijdig wilt laten bedrukken. Afwijkende maten of specifieke wensen in overleg. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

flyer a5

Enkelzijdig ontwerp

€ 49,-

flyer a4

Enkelzijdig ontwerp

€ 49,-

flyer a5

Dubbelzijdig ontwerp: voor- en achterkant

€ 69,-

flyer a4

Dubbelzijdig ontwerp: voor- en achterkant

€ 69,-

brochure

6 vlakken tekst, gevouwen als drieluik

€ 79,-

spandoek / poster

Neem contact op voor afmetingen en prijzen.

VEELGESTELDE VRAGEN


 Hoe worden alle bestanden aangeleverd?

Alles wat ik ontwerp, lever ik drukklaar aan. Vaak vraag ik je om de aanleverspecificaties door te sturen: deze kun je opvragen bij de drukker waar je de producten uiteindelijk wilt bestellen.


 Kan ik zelf een drukker kiezen?

Uiteraard! Ik doe vaak alleen het ontwerp: het drukken kun je zelf regelen. Je hebt dan ook de vrije keuze waar je dit laat doen. Ik kan dit uiteraard ook voor je regelen: neem dan voor de verschillende prijzen even contact met mij op via e-mail of telefoon.


 Ik wil iets specifieks laten drukken dat niet op de website staat. Kan dit?

Ja, natuurlijk kan dat! Heb je iets specifieks nodig, laat het weten en ik stuur je een passende prijsopgave.


 Waar kan ik terecht met vragen?

Indien je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen via e-mail. Dat kan via het e-mail adres info@servicefabriek.nl. Ik probeer om alle e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden. Telefonisch contact is ook mogelijk: je kunt mij bellen op telefoonnummer +316 43 60 11 07. Krijg je mij  telefonisch niet te pakken? Laat dan een berichtje achter op de voicemail of verstuur een bel-me-terug verzoek via de contactpagina.